senaste inläggen

blah blah blah

mist

the fourth kind

MORNING

YEYE

memories

tired pojke is tired

wadup?

arkiv

Mars 2010

Februari 2010

2010-02-28 postat i

Random stuff

20:17:09

blah blah blah

Nu har jag varit och lämnat flickan min på stationen och sen gått tillbaka i SPÖREGN :C vill egentligen kolla på lite according to jim, som vi har "fixat" alla sex säsonger av, men jag ska låta bli så hon också får se! vilken bra pojkvän jag är. hehu :'D Vet inte vad jag ska göra istället.. lyssna på massa musik och slösurfa som vanligt kanske? vi får se! kanske skriver nått sött senare.

Peace!
kommentarer (2)
2010-02-28 postat i

Hardcore-foto

14:15:12

mist


sigma 20/1.8
f1.8
1/2500
kommentarer (0)
2010-02-28 postat i

Random stuff

14:05:39

the fourth kind

uups, har visst inte uppdaterat. kings head i fredags i alla fall, det var skoj! igår så lagade jag och emilia mumsig sushi, tog typ 3 timmar (D:) och det blev typ 60 bitar :'D vi såg precis en film som hette the fourth kind, den va ganska bra och rätt fängslande! rätt scary shit det som händer i den med tanke på att dem har använt riktiga videoklipp och ljudsnuttar i filmen :'o emilia sitter och researchar järnet nu :'D den är sevärd iaf!
kommentarer (0)
2010-02-26 postat i

Random stuff

07:52:05

MORNING

guuud morning! Steg upp för en stund sen och bestämde mig för att lägga till fyra snygga knappar på bloggens topp! I den processen lyckades jag även gömma reklamen på kommentarssidan så den inte längre messar hela sidan :'D Nu fattas bara nånting i vänstra hörnet :C

Emilia ligger och sover fortfarande, men jag sitter 2 meter bort och har ett väldigt högljut tangentbord :c så det här inlägget skrivs i ultrarapid! Igår bjöd farmor och farfar på mat, och kvällen innan bjöd mamma på sushi i lund på wasabi - feeedt nom! Mår bättre idag än igår så det blir nog kings head after all! jaojao, ska nog gå ut med Buddy nu, så han får sin morgontur! Buddy är min hund, den coolaste hunden. Så här får ni en fin triptyk på honom! Ska försöka posta några fler bilder senare!

Peace!
kommentarer (0)
2010-02-25 postat i

Random stuff

12:43:40

YEYE

Wöhööööw! Jag klarade minsann uppskrivningen galant! 60 utan 65 möjliga rätt innebar att jag var 8 över gränsen! Kändes sjukt bra! Nu äre bara körningen nästa vecka kvar, som inte ska vara några problem!

Idag ska vi i alla fall jobba på vårt projekt arbete, vi ska bygga två konsollemulatorer så vi kan spela massa klassiker och ha skoj :'D Jag jobbar med kevin och simon, men simon failade idag och kan inte komma :c Kevin är trött som en överkörd grävling och kommer bara vara här en liten stund. Såååe, jag kommer få jobba lite själv! Imorgon blir det nog Kings Head i ystad för lite festligheter med simon och charlie (som fyller år) och massa randoms! Kommer bli sköj :'> Nu bör jag ta på mig byxor innan kevin kommer, sen ska vi ner till plåtnissen och hämta vår fiiina låda :'D Eftersom ingen bild på mig har visats än så tänkte jag att jag lägger upp en!

Peace!
kommentarer (0)
2010-02-24 postat i

Random stuff

07:49:43

memories

DDD:
Jag är jätte nervös, låg hela kvällen igår och suttit lite nu på morgonen! Ska gå vid 8, så det är alldeles strax :C För att ge mig en liten extra chans laddade jag ner nån cool app till min iphone som gjorde ett teoriprov till en. ÅH vad jag hoppas det går bra.. Men det ska det minsann göra för detta kan jag! Efter teoriprovet har jag anyways min sista körlektion så det ska vi skoj. Emilia kommer senare, det ska bli mys! Jag hann inte riktigt kolla klart på änglar och demoner igår, det blev sent! Men jag somnade i alla fall inte! Jag brukar kunna somna utan någon som helst förvarning för det, bara slocknar sen ligger jag där och slumrar och tror att jag hänger med i filmen.. När man sen kollar på den dagen efter så visar det sig att.. nej, det gjorde jag visst inte alls det. 

JAJA, nu ska jag ta på mig, ta teoriboken i handen, musik i öronen och gå till tåget och läsa lite en sista gång! BAAAI!
kommentarer (1)
2010-02-23 postat i

Random stuff

22:11:03

tired pojke is tired

NU är jag jätte trött, för jag har varit duktig och gått igenom hela körskoleboken och kollat en extra gång på allt som verkar lite klurigt! Så nu ska det säkert gå bra :'D Har även insett att jag knappt har några pengar kvar, vilket är väldigt ovanligt för mig.. Nu är jag ganska nöjd med hur bloggen ser ut, ska lägga till lite saker när jag finner tiden till det. Och med tanke på att jag gjorde den här för att jag hade tråkigt så lär jag finna den tiden Ganska snart!

Jag sitter och snackar med min snygging som ni kan se på bilden SOM JAG SKA LEKA MED IMORGON, men nu gick hon och hämtade tvätt eller nått. Och jag svamlar. Det vill jag gärna bespara alla (inga) som läser detta så jag kommer nu att avsluta detta! Nu ska jag se på änglar och demoner som jag redan sett några gånger tills jag somnar! Ska upp 06.45 PÅ ETT LOV D:

Peace!
kommentarer (2)
2010-02-23 postat i

Random stuff

19:47:11

wadup?

HEJ. Nu har jag äntligen fått igång designen ordentligt, men fortfarande fattas lite småsaker och fixar :'> YEEES, lite jobbigt att komma igång med att skriva men det kommer (nog) med tanke på all tid jag lagt ner på designen :C I den här bloggen tänkte jag i alla fall skriva om lite tips och tricks när det gäller kodning och webbdesign, visa upp mina bilder och jobb osv samt skriva lite random skit bara för att!
Just nu sitter jag och lyssnar på sköna hardcore superstar, försöker få allting att fungera här OCH.... pluggar teori! Jag har nämligen uppskrivning till körkortet imorgon, och det ska väll egentligen inte vara några större problem men jag är nervös ändå.. jepp! Sen nästa vecka blir det körningen, och det är inga problem alls med den :'D NU ska jag sätta in en bild i detta inlägget och hoppas på att det blir faaajn, för jag har ju gjort lite snygga funktioner här! Om det fungerar så ska det gå och klicka på bilden och då ska det bli coolt. Riktigt coolt. Kanske berättar nångång o.O Bilden är en av mina favvisbilder av alla bilder jag har tagit, och DET.. det är många! Hoppas allt fungerar nu då, för snart sparar jag det här! watevs, nu kommer jag inte på mer att skriva, så om detta fungerar så ska jag studa teori annars kommer jag inte kunna slita mig från detta förräns det fungerar!
Peace!
kommentarer (4)